Nieuwsbrief - Uitnodigingen - Prijslijst
HET ROER IS OM
Fotogalerij
Exposities
Yvonne Visser
Interviews TV Drenthe
Contact
Nieuwsbrief/prijzen
Projecten
Art-Melvy Gallery
Yvonne Visser - Bronzen Beelden

Beeld aanschaffen?


Als u overweegt een beeld aan te schaffen, neemt u dan contact met ons op voor een bezoek aan onze eigen galerie Art-Melvy te Nijlande, voor een bezoek onze stand op een van de Kunstbeurzen waaraan wij deelnemen of voor een bestelling via internet.

Wekelijks versturen wij beelden via PostNL en regelmatig brengen wij grotere beelden zelf. De eventueel bijkomende kosten zijn afhankelijk van het gewicht en de bestemming. Wij informeren u graag vrijblijvend.

Omdat wij werken met kleine series, is het wel belangrijk om voor uw komst te informeren of een beeld nog beschikbaar is. Dan kan het voor u gereserveerd worden. Indien u ons vraagt een beeld aan huis te leveren, sturen wij u een factuur per e-mail en versturen wij het beeld zodra wij de betaling ontvangen hebben.

Op onze mobiele betaalautomaat accepteren wij: MAESTRO (PIN) betalingen, VISA, MASTERCARD maar u kunt ook met Bitcoins (BTC) en cash betalen.
Bestellingingen via internet betaalt u na ontvangst van onze factuur in Euro's op onze rekening bij de TRIODOS bank, of in Bitcoins via onze paymentprovider BITPAY.